uppgradering!!

eller något.... nä men jag ska ta tag i detta nu fan :)

börjar om från början :)

hej jag heter Amanda och ska skriva noveer här :)
hoppas att ni stannar och läser :)

den första kommer inatt/kväll :-)

haha så intro eller något :)

***

kära dagbok!
idag gjorde jag det!!

min mentor säger att det var modigt att göra det men jag tycker inte detsamma. det kännsbara som  att jag har svikit alla men det är dethär jag vill..

det kommer nog att vara det bästa som jag gjort i mitt liv, jag hoppas bara att det går igenom jag har ju jobbat hårt för detta!

Namnet är Lizzy och  jag är 13 år men 14 om tre månader!
Jag är från Sverige och jag avskyr det så det är därför som jag har skickat in om utbytesstudent grej till  Australien :-) jag har jobbat för det sen jag var 10 år för jag har inte orkat med mamma och pappa ! dom är skilda och bråkar hela tiden om mig.. min syster är 10 och bor hos pappa för hon är sur på mamma.. honbollar med dom hela tiden mennu har hon bott hos pappa i tre månader :-/ men ja mamma och pappa bråkar om mig och jag har försökt förklara för dom att om jag får åka till Australien i ett år och plugga där så åker jag :)

*****


sååå läääs snällaaa  Xx Amanda

AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!1

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!!!

FÖRLÅT SÅ MYCKET FÖR INGEN UPPDATERING. MEN DET ÄR SÅÅ HIMLA MYCKET NU MED NATIONELLA PROV I SKOLAN! SEN KÄNNS DET SOM ATT MINA UNDERBARA LÄSARE HAR LÄMNAT MIG. FÅR INSPIRATIONA ATT FORTSÄTTA SKRIVA NÄR NI KOMMENTERAR! NI ANAR INTE HUR MYCKET DET BETYDER FÖR MIG.

MEN MED TANKE PÅ ATT DET KÄNNS SOM DET SÅ VET JAG INTE OM JAG SKA FORTSÄTTA MED BLOGGEN ELLER LÄGGA NER DEN HELT OCH HÅLLET...

SÅ DET ÄR UPP TILL ER.. SKA JAG LÄGGA NER DEN? ELLER SKA JAG FORTSÄTTA MED DEN..??

oj shit caps lock sorry...

men ja som sagt så jag vill att ni kommenterar på detta inlägg vad ni tycker :)

hajpo<33- Xx Amanda
RSS 2.0